Sobota, 18 května, 2024
14.1 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaDům kultury Litoměřice slibuje bohatý program na celý podzim

Dům kultury Litoměřice slibuje bohatý program na celý podzim

Litoměřice – Kulturní a konferenční centrum Litoměřice se chystá rozjasnit podzimní období bohatým kulturním programem, který nabídne nezapomenutelné zážitky pro všechny návštěvníky. Vystoupí oblíbený zpěvák Vojtěch Dyk, rocková skupina Harlej, 4 Tenoři nebo třeba Ondřej Havelka a Melody Makers.

Měsíc říjen odstartuje v domě kultury koncert Vojtěcha Dyka s kapelou D.Y.K., kteří vystoupí 6. října ve 20 hodin. Návštěvníci se mohou těšit na unikátní show, večer plný hudby a tance.

Milovníci rockové hudby nesmí vynechat koncert rockové skupiny Harlej, která vystoupí v rámci svého turné „Zatím je to dobrý“. Na jevišti se představí ve středu 11. října ve 20 hodin.

 V průběhu října se dále uskuteční koncert Františka Nedvěda s hostem Honzou Nedvědem st. Během tohoto jedinečného koncertu vás František Nedvěd provede vznikem a vývojem tvorby svého strýce Jana Nedvěda a otce Františka. Můžete se těšit na vtipné příběhy z Františkova mládí, rodinné zážitky a samozřejmě na koncert. V novém programu zazní i nejkrásnější „Nedvědovky”.

Listopad odstartuje galakoncertem 4 TENOŘI & Unique Quartet, kteří zahrají 7. listopadu na pódiu kulturního domu. Představí se držitelé ceny Thálie, pop muzikálová legenda a sólisté opery Národního divadla v Praze. Zazní hity Karla Svobody, a to nejlepší z filmů a muzikálů.

V programu nebude chybět ani talkshow na motivy televizního pořadu 7 Pádů Honzy Dědka, která se uskuteční 10. listopadu. Návštěvníci se mohou těšit na 120 minut příjemné zábavy a zajímavých rozhovorů „o všem a pro všechny”. Hosty večera budou Martin Dejdar a Petra Nesvačilová.

V pátek 24. listopadu to nejlepší na jevišti předvede Ondřej Havelka a Melody Makers. Jejich nový koncertní program sestavili z nejhezčích písňových pokladů, které zazněly na filmovém plátně ve třicátých a čtyřicátých letech.

 V listopadu se bude hrát a zpívat i pro nejmenší posluchače. Hned 25. listopadu zavítá do Litoměřic dětská oblíbenkyně Míša Růžičková s představením „Hurá za dobrodružstvím”. Jedná se o písničkový pořad, který je protkaný příběhem. Představení je vhodné pro děti od 2 let.

O zakončení listopadového maratonu akcí se postará nejúspěšnější česká kabaretní show Techtle Mechtle, která představí novou VÁNOČNÍ SHOW.

Nenechte si ujít tuto příležitost zažít podzimní kulturu a hudbu ve velkém stylu. Vstupenky na jednotlivé koncerty naleznete k zakoupení na webových stránkách MKZ Litoměřice – www.mkz-ltm.cz.

Autor: Aneta Břeňová

Toto je tisková zpráva města Litoměřice.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU