Úterý, 21 května, 2024
22.6 C
Ústí nad Labem
DomůTelevizeA11 TV se i s reportážemi z Litoměřicka a Ústecka stává významným...

A11 TV se i s reportážemi z Litoměřicka a Ústecka stává významným mediálním hráčem

Mediální skupina A11 provozuje od jara letošního roku televizi A11. Celoplošný program zaměřený na regionální zpravodajství, zábavu, dokumenty, talk show, rozhovory a filmy doplnil portfolio dosavadního vydavatele regionálních médií, tištěných a online magazínů a organizátora řady eventů a oborových ocenění. Regionální televize Ústecko je od vzniku nové televize u toho a v Ústeckém kraji v exkluzívním zastoupení vysílá ve Zprávách z regionu své reportáže zejména z Litoměřicka a Ústecka. Zprávy z regionu naladíte na A11 5 x denně (v premiéře vždy v 16:30 hod.) a co je důležité, kromě řady operátorů jako například T-Mobile, Vodafone, na satelitu nebo prostřednictvím IPTV (Kuki, Sledování TV, Skylink, LepšíTV, Nordic, Poda, Nej.cz) A11 naladíte i na běžných anténách v DVB-T2 Multiplexu 23 Českých radiokomunikací.

„Bez obav mohu říct, že se A11 stává unikátním mediálním domem, který efektivně oslovuje cílové skupiny od těch nejmladších přes profesionály z oborů jako je například zdravotnictví. Na trhu jsme špičkou v regionálním zpravodajství. Jsem velice rád, že od jara udělala naše televize obrovský pokrok; vysíláme z vlastních nově vybudovaných studií, která jsou integrována do newsroomu v našem sídle v budově pražské Košířské brány. Naší ambicí je další masivní rozvoj televize A11,“ uvedl Aleš Zavoral, ředitel mediální skupiny A11.

Regiony, seriály, filmy i originální pořady

Podzimní schéma televize A11 se opírá o silné regionální zpravodajství; dopolední a odpolední zpravodajské bloky přinášejí aktuality nejen z Prahy, Brna či krajských měst, ale i menších obcí, kdy se televize stává praktickým průvodcem děním v regionech i celé České republice. Doplní je živé odpolední vysílání a vlastní tvorba, na níž se budou podílet i tváře vydavatelské divize mediální skupiny A11, pod níž spadá například časopis Mladý svět či bezplatný týdeník Náš region.

„Věřím, že připravené podzimní schéma TV A11 nabízí divákům zajímavé pořady. Zábava a nové formáty, které nejsou na českém televizním trhu obvyklé, dávají naší televizi silnou startovací pozici. Divákům budeme přinášet živé odpolední vysílání, které momentálně nemá na českém televizním trhu konkurenci. Zpříjemnit s humorem chvilky u televizní obrazovky je naším hlavní cílem. Chybět nebudou rozhovory a show s osobnostmi ze světa sportu, politiky či kultury,“ nastínila Bára Štanglová, programová ředitelka TV A11.

Televize A11 od září vysílá například talk show Tomáš Magnusek na cestách. Zábavný pořad o zajímavostech z natáčení nejen režiséra Tomáše Magnuska, ale i jeho skvělých hostů, kterými jsou například Jiří Krampol, Dana Morávková, Antonín Panenka, Martin Dejdar a mnoho dalších mohou diváci sledovat pravidelně po celý podzim vždy v pátek večer. V programu A11 najdete ale také třeba cyklus Zločin jak ho pamatuju s doyenem tuzemské investigativní žurnalistiky Josefem Klímou, politickou satiru se Zuzanou Bubílkovou, pořady o železnici, létání či cestování, slavný seriál Narcos a mnoho dalšího.

Návod, jak naladit ZDARMA A11 TV najdete zde: https://tv.a11.cz/jak-nas-naladite/

Zdroj: https://www.a11.cz/

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU