Sobota, 18 května, 2024
12.4 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyČerná kronikaÚSTECKÝ KRAJ: Policie hledá násilníka z Německa. Neviděli jste ho?

ÚSTECKÝ KRAJ: Policie hledá násilníka z Německa. Neviděli jste ho?

V souvislosti s pátráním po neznámé osobě žádají němečtí policisté o pomoc české sdělovací prostředky a širokou veřejnost.  Policisté z Policejního ředitelství v Drážďanech pátrají po osobě, která je podezřelá z několika násilných trestných činů, ke kterým mělo dojít v Drážďanech. Dle přiložených fotografií se jedná o muže se zdánlivě mladistvým vzhledem, vysokého zhruba 170 cm, štíhlé až hubené postavy.

Pachatel měl v pátek 28. července 2023 kolem 15:30 vstoupit na čerpací stanici na Löbtauer Straße v Drážďanech a v ruce s nožem požadoval peníze. Poté, co obdržel třímístnou částku, z místa utekl.

O tři hodiny později vstoupil stejný pachatel do herní pasáže na Dr.-Friedrich-Wolf-Strasse a požadoval peníze. V ruce měl i nůž, ale neuspěl a utekl bez kořisti.

V úterý 1. srpna 2023 kolem 17:45 vstoupil muž do pobočky Sparkasse na Heidestrasse a nožem ohrožoval zaměstnankyni. Požadoval vydání hotovosti. Úředník nic nepředal. Pokusy neznámého muže získat peníze byly neúspěšné, a tak utekl.

Další informace k neznámé osobě naleznete na níže uvedeném internetovém odkazu.

https://www.polizei.sachsen.de/de/100772.htm

Jakékoli informace o pohybu či pobytu hledané osoby sdělte na kterékoli policejní služebně nebo na lince 158.

Pátrání potrvá po dobu, kdy je osoba zveřejněna pod výše uvedeným internetovým odkazem rubriky. V případě, že osobu nenaleznete v databázi hledaných osob pod výše uvedeným internetovým odkazem, je pátrání po osobě odvoláno.

6. listopadu 2023
mjr. Mgr. Kamil Marek

Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje

Zdroj: www.policie.cz a www.polizei.sachsen.de

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU