Čtvrtek, 16 května, 2024
13.5 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyČerná kronikaVe Šluknově při dopravní nehodě vyhasl život. Policie hledá svědky

Ve Šluknově při dopravní nehodě vyhasl život. Policie hledá svědky

DĚČÍNSKO – Policisté žádají o pomoc svědky této nehody. Krátce před desátou hodinou dopolední, ve středu 3. ledna 2024, se na silnici druhé třídy v obci Šluknov stala dopravní nehoda. Při projíždění zatáčky v ulici Zámecká se nejprve bočně střetla dvě protijedoucí vozidla, a to osobní automobil Citroen a nákladní vozidlo Volkswagen. Následně po střetu řidič osobního vozidla Citroen narazil do zdi budovy mimo komunikaci. V osobním vozidle došlo ke zranění spolujezdkyně, která byla vrtulníkem Letecké záchranné služby transportována do nemocnice.

Provedené dechové zkoušky byly u obou řidičů negativní. Přesnou příčinu, průběh a míru zavinění nehody na místě šetřili děčínští dopravní policisté. Včerejšího odpoledne  pak přišla smutná zpráva. Spolujezdkyně z vozidla Citroen bohužel v nemocnici zemřela. Případ si proto převzali rumburští kriminalisté. K objektivnímu posouzení všech skutečností nařídili u zesnulé soudní pitvu. Případ prověřují jako trestný čin usmrcení z nedbalosti.

Žádáme tímto každého, kdo mohl být svědkem této dopravního nehody, případně by měl k jízdě uvedených vozidel jakékoliv poznatky, aby je předal policistům na telefonním čísle 724 797 807 či na tísňové lince 158.  Děkujeme.

Uvedená žena se tak bohužel stala první obětí dopravních nehod na silnicích v Ústeckém kraji v tomto roce. 

Děčín  4. ledna  2024
por. Bc. Eliška Kubíčková

Oddělení tisku a prevence
KŘP Ústeckého kraje
Zdroj: https://www.policie.cz/

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU