Sobota, 18 května, 2024
16.9 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyTiskové zprávyNáměstkem pro řízení kardiovaskulární péče Krajské zdravotní je MUDr. Petr Křiváček, MBA

Náměstkem pro řízení kardiovaskulární péče Krajské zdravotní je MUDr. Petr Křiváček, MBA

ÚSTÍ N. L.: MUDr. Petr Křiváček, MBA, vede úsek řízení kardiovaskulární péče, pro nějž se stal od 1. ledna 2024 novým náměstkem. Doktor Křiváček v Krajské zdravotní, a.s., od 1. listopadu 2023 začal pracovat jako vedoucí lékař Kardiocentra, kam přišel z Oddělení kardiochirurgie Nemocnice Na Homolce.

Je absolventem Lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze. Má atestaci I. stupně z chirurgie, atestaci z cévní chirurgie a atestaci z kardiochirurgie.

V pražské nemocnici působí prakticky celou svou profesní kariéru, od roku 1990. Nejprve jako chirurg cévního oddělení a posléze, v letech 1998-2002, jako jeho vedoucí lékař. V Nemocnici Na Homolce se poté stal samostatně pracujícím lékařem týmu oddělení kardiochirurgie, kde byl v letech 2005-2011 také vedoucím lékařem.  

MUDr. Petr Křiváček, MBA, je od roku 2001 členem mezinárodních odborných společností The European Association for Cardio-Thoracic Surgery a The European Society for Cardiovascular Surgery, a je autorem desítek domácích a zahraničních přednášek v oblasti cévní chirurgie a kardiochirurgie.

Zdroj: https://www.kzcr.eu/

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU