Pondělí, 29 dubna, 2024
12.4 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obce1. ÚsteckoÚSTÍ N. L.: Krajská knihovna láká na zážitkové příměstské tábory

ÚSTÍ N. L.: Krajská knihovna láká na zážitkové příměstské tábory

Knihovna Ústeckého kraje na letní prázdniny připravuje 6 zážitkových příměstských táborů. Děti se mohou těšit nejen na knihy, ale i na programování, výtvarné umění nebo na práci s audiovizuální technikou.

Přestože jsou letní prázdniny ještě poměrně daleko, Knihovna Ústeckého kraje nezahálí a již nyní se na toto prosluněné dvouměsíční období pečlivě připravuje. Jelikož prázdniny patří především dětem, i knihovna svou pozornost zaměřuje především na ně a přichází s pestrou nabídkou zážitkových příměstských táborů.

„Na letošní letní prázdniny máme pro naše mladé návštěvníky připraveno celkem 6 různých táborů. Na své si přijdou jak malí zvídavci, tak i příznivci výtvarného umění, začínající programátoři, nadšenci pro cizí jazyky nebo fandové astronomie a audiovizuálních technologií,“ shrnuje nabídku příměstských táborů ústecké knihovny její ředitelka Jana Linhartová. Zároveň doplňuje, že v letošním roce je prioritou knihovny zaujmout tematicky i obsahově co nejširší publikum. V nabídce tak nechybí tábor, kterého se mohou zúčastnit děti již od pěti let, horní věková hranice u knihovních táborů pro mladistvé pak končí na patnácti letech.

Příměstské tábory v Knihovně Ústeckého kraje budou probíhat vždy od pondělí do pátku od ranních do odpoledních hodin. Cena jednotlivých táborů se liší, vždy však zahrnuje nejen samotný táborový program, ale i obědy, svačiny a pitný režim, materiál na veškerou tvorbu a všechny aktivity a v neposlední řadě i cestovné na výlety a případné vstupné. Přihlášky a podrobnější informace o programu, ceně a termínech jednotlivých táborů jsou k nalezení na webových stránkách www.knihovnauk.cz v záložce akce.

Text: Jan Černecký, mluvčí Knihovny Ústeckého kraj

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU