Sobota, 27 července, 2024
19 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoOprava plynovodu zkomplikuje dopravu nad pokratickými závorami

Oprava plynovodu zkomplikuje dopravu nad pokratickými závorami

Litoměřice – Řidiči se musejí od 6. do 17. května připravit na dopravní komplikace nad pokratickými závorami. V tomto termínu totiž bude v místě probíhat čtvrtá část rekonstrukce plynovodu.

Uzavřena pro provoz bude část ulice Masarykova (od železničního přejezdu ke křižovatce s ulicí Bójská), i nadále část ulice Plešivecká (od závor po křižovatku s ulicí 28. října) a část ulice Revoluční (od závor ke křižovatce s ulicí Nerudova).

Průjezd uzavřenou částí silnice v ulici Plešivecká nebude povolen ani pro vozidla integrovaného záchranného systému, průjezd po části uzavřené silnice v ulici Masarykova bude povolen pouze ve směru do centra města, obdobně průjezd na začátku ulice Revoluční bude povolen pouze ve směru do Pokratic, a to pro veškerou silniční dopravu (tj. bude zde jednosměrný provoz).

Zastávky městské autobusové dopravy „Plešivecká, přejezd“ a „Pokratická“ nebudou v průběhu uzavírky obsluhovány. Náhradní zastávka bude v ulici Revoluční na zastávce „Revoluční, u lávky“.

Spoje veřejné linkové osobní dopravy, provozované dopravcem Dopravní společnost Ústeckého kraje, p.o. budou obsluhovány následovně: linky 552650 a 552620 budou v průběhu 4. etapy vedeny ze směru Litoměřice od zastávky „Litoměřice, u závor“ z ulice Masarykova po objízdné trase po ulici Revoluční a Březinova cesta. Místo zastávky „Litoměřice, Pokratická“ bude obsluhována zastávka „Litoměřice, Revoluční u lávky“.V době úplné uzavírky ulice Plešivecká budou spoje 101 a 103 linky 552629 vedeny jako ostatní spoje této linky po ulicích Štursova a Kamýcká.

Autor: Radim Tuček

Tisková zpráva města Litoměřice.

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU