Sobota, 27 července, 2024
19 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaDětiDětský den na koupališti nabídne tradiční lákadla i sport

Dětský den na koupališti nabídne tradiční lákadla i sport

Litoměřice – Mezinárodní den dětí můžete v sobotu 1. června oslavit také na letním koupališti v Litoměřicích. Již tradiční akce začíná v 10 hodin dopoledne a návštěvníkům nabídne spoustu zábavy! Vstupné pro všechny ZDARMA!

V areálu na Písečném ostrově na děti čeká koupání a jízdy na tobogánu.  Těšit se můžete také na tradiční prezentaci sportovních oddílů, které ve městě působí. Vše zábavnou formou, aby to malé návštěvníky zaujalo.

Pozvání na akci přijali například fotbalisté, basketbalisté, hokejisti, atletická přípravka nebo turistický oddíl. Chybět nebude ani Potápěčský klub Kraken, se kterým si děti mohou vyzkoušet potápění do čtyřmetrové hloubky. S technikou dorazí také litoměřický Sbor dobrovolných hasičů.

Pořadatelem akce jsou Městská sportovní zařízení Litoměřice a město Litoměřice ve spolupráci s dalšími partnery. Dětský den skončí zhruba ve 13.30 hodin.

V případě velmi nepříznivého počasí budou informace o konání upřesněny na webu Městských sportovních zařízení Litoměřice.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU