Sobota, 27 července, 2024
21.6 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend naditý akcemi je tu! Neseďte doma a užijte si krásné letní počasí naplno! Je z čeho vybírat a co podniknout!

V Roudnici nad Labem se v sobotu 8. června konají FARMÁŘSKÉ TRHY. Produkty a výpěstky místních farmářů můžete nakupovat od 8 do 12 hodin. Bude i výtvarná dílnička pro děti a kulturní program, takže rozhodně přijďte.

Nezklame ani ROUDNICKÝ KOŠT v areálu lobkowiczkého zámku. Začíná v 11 hodin. Ta nejlepší česká vína budete moci ochutnávat až do pozdního večera. K tomu všemu se těšte na bohatý kulturní program a stánky s občerstvením. Děti s sebou! Zabaví je skákací hrad a dětský koutek v režii DDM Trend. Podrobnosti jsou ZDE.

Zábava bude také v Libochovicích. Ve skleníku Státního zámku Libochovice v sobotu 8. června začíná VÝSTAVA KAKTUSŮ A SUKULENTŮ. Přijít se na ni podívat můžete až do neděle 16. června. Podrobnosti jsou ZDE.

Fotbalový klub Libochovice v sobotu 8. června pořádá DĚTSKÝ DEN. Začne na libochovickém fotbalovém hřišti v 16 hodin. Na děti čeká spousta zábavy a soutěží, nafukovací atrakce, airsoftová střelnice a řada dalších parádních lákadel.

Město Terezín se vůbec poprvé připojuje k VÍKENDU OTEVŘENÝCH ZAHRAD. Lidé si tak mohou projít město s průvodcem a nahlédnout do parků, na zelené střechy opevnění i do běžně zcela nepřístupných zahrad a vnitrobloků. Nenechte si to ujít, budete překvapeni tím, jak moc krásné a zelené město Terezín je! Podrobnosti jsou ZDE.

V Keblicích mají v sobotu 8. června PIRÁTSKÝ DĚTSKÝ DEN. Pro děti budou od 14 hodin na hřišti připravené soutěže, kvízy a také zkouška obratnosti a odvahy. Dorazí i hasiči se svojí technikou.

V neděli 9. června vezměte děti do Divadla Karla Hynka Máchy. Od 10 hodin tam hraje Sváťovo dividlo pohádku Míša Kulička. Lístky koupíte ZDE.

Nedělní odpoledne obstará FESTIVAL ŠPUNT na Osmičce v Lovosicích. Na děti čeká několik hodin zábavy. Dorazí Michal z Kouzelné školky, kapela Pískomil se vrací a (nejen) pro odvážné děti bude i pohádkový les! Podrobnosti jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU