Pátek, 19 dubna, 2024
4.3 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Na Litoměřicku je léto v plném proudu, a přestože některé oblíbené letní akce byly kvůli koronaviru zrušeny, děje se toho pořád dost. Tento víkend si na své přijdou hlavně milovníci piva, kvalitní muziky i českých filmů. Nechybí ani sportovní vyžití.

V Litoměřicích se v sobotu 25. července koná další LitoFest. Na městské tržnici startuje v 8 hodin ráno a kromě farmářských produktů a řemeslných výrobků nabídne tentokrát hlavně pivo z produkce regionálních minipivovarů. Akce bude probíhat do 16 hodin a s obědem si nedělejte starosti. Přímo na tržnici bude mít otevřeno Lorefa Kafe, které pro Vás na sobotupřipravuje staročeskou pivní polévku – abychom to měli hezky tematické. Lorefa Kafe můžete sledovat na facebooku ZDE – a nic Vám neuteče.

V areálu letního kina startuje v sobotu ve 12 hodin Hudební festival Pokořen. Vzhledem k aktuální situaci kolem koronaviru bude akce pouze jednodenní. I tak Vás ovšem čeká parádní, hvězdami doslova “našlapaný” program. Vystoupí třeba Houpací koně, slovenská kapela Živé kvety nebo kapela Už jsme doma, která letos slaví třicet let existence. V areálu je zajištěné stanování zdarma, děti do patnácti let (v doprovodu rodičů) vstupné neplatí.

V areálu roudnického zámku si v sobotu určitě nenechte ujít dvojkoncert pod širým nebem. V 19 hodin začne hrát kapela Bordo, kterou ve 21 hodin vystřídá Baťa & Kalábůf něžný beat.

FK Viktorie Čížkovice pořádá v sobotu na čížkovickém fotbalovém hřišti Sportovní den. Startuje už v 10 hodin dopoledne a bude probíhat až do večera. Od 13 hodin je připraven program pro děti. V 19 hodin akci zakončí opékání buřtů.

V roudnickém Kině Sokol se bude v neděli od 16 hodin promítat animovaný film “Pat a Mat: Kutilské trampoty.” Pokud máte tuto populární dvojici všeumělů rádi, určitě si projekci nenechte ujít. Čeká Vás celá hodina zábavy.

Do Lovosic v neděli přijede Kinematograf bratří Čadíků. Pojízdné kino na kolečkách na Osmičce promítne pohádku “Hodinářův učeň.” Projekce začíná cca ve 21 hodin.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU