Čtvrtek, 28 března, 2024
13.4 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoŽenou regionu se může stát i majitelka bezobalového obchodu Martina Lízlová

Ženou regionu se může stát i majitelka bezobalového obchodu Martina Lízlová

Litoměřicko – Do celorepublikové ankety „Žena regionu“ byla nominována také Martina Lízlová z Lovosic. Majitelka prvního bezobalového obchodu v Ústeckém kraji a maminka dvou malých dcer se angažuje na mnoha frontách. Svému okolí pomáhá třeba osvětovými přednáškami o minimalizaci odpadu. V Litoměřicích vede také základnu dobrovolníků, kteří bez nároku na jakýkoliv honorář uklízejí potřebné lokality.

Obchod nazvaný „Meloun – ani jeden obal“ má u zákazníků úspěch. Seženete v něm těstoviny, bylinky a koření, sušené ovoce, různé druhy mouky, mléčné produkty, různé druhy oříšků a další dobroty. Obchod nabízí také produkty z české ekodrogerie a produkty, které využijete v rámci udržitelné domácnosti.

Aktuálně Martina Lízlová připravuje e-shop, díky kterému svým zákazníkům umožní nakupovat do vratných = zálohovaných obalů.

V rámci ankety „Žena regionu“ můžete pro Martinu Lízlovou hlasovat ZDE.

Facebookovou stránku obchodu „Meloun – ani jeden obal“ najdete TADY.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU