Úterý, 23 dubna, 2024
3.1 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Další horký srpnový víkend je tu a naše pozvánka s kulturními tipy samozřejmě nemůže chybět. Pokud nechcete nadcházející dny trávit doma v chládku, vězte, že alternativ k trávení volného času je tuto sobotu a neděli dostatek. Vyrazit můžete třeba na dobrý film, na výstavu papoušků nebo na divadelní představení.

V Libochovicích bude v sobotu 8.srpna pokračovat JámaFest – malý festival, který je náhradou za zrušenou Svatovavřineckou pouť. Na bohatý program se přijďte podívat na fotbalové hřiště. Vše startuje ve 13 hodin. Připravena je živá muzika, maňáskové divadlo pro děti, skákací hrad, pouťové atrakce i soutěže. Zkrátka pro každého něco. Děti do dvanácti let mají vstup zdarma.

Svou troškou do mlýna ke kulturnímu vyžití o víkendu přispěje také Státní zámek Libochovice, který bude v sobotu a v neděli hostit výstavu papoušků. Informace najdete ZDE.

Ve Štětí budou v sobotu žít sportem, konkrétně cyklistikou. Pojede se totiž další „Tour de Texas.“ Informace najdete ZDE.

V Dušníkách budou mít v sobotu „Sportovní den.“ Akce startuje ve 14:30 na fotbalovém hřišti v Dušníkách. V průběhu odpoledne můžete sledovat hned několik sportovních zápasů – hrát budou minipřípravky i dospělí. Celou akci zakončí ve 20 hodin taneční zábava.

V Ploskovicích pořádají v sobotu speciální noční prohlídky zámku. Přímo v zámeckých interiérech se bude hrát francouzská pohádka „Kráska a Netvor.“ Připravena je živá hudba, světelné a UV efekty a parádní kostýmy, které z představení udělají super zážitek. Informace najdete TADY.  

V neděli vyražte s dětmi do kina. V tom roudnickém budou hrát kutilské trampoty PATa a MATa. Informace jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU