Úterý, 16 dubna, 2024
4.3 C
Ústí nad Labem
DomůPartneřiVŠAPS Terezín„Mentální trénink“ na Vysoké škole aplikované psychologie posílí Vaši sebedůvěru

„Mentální trénink“ na Vysoké škole aplikované psychologie posílí Vaši sebedůvěru

Terezín – Vysoká škola aplikované psychologie v Terezíně pořádá další akci pro širokou veřejnost – „Mentální trénink.“ Bude dvoudenní a přinese Vám spoustu užitečného. Naučíte se třeba to, jak přestat bojovat sami se sebou, posílíte své sebevědomí a psychickou odolnost a naučíte se pracovat s koncentrací.

Dvoudenní workshop pro všechny bez rozdílu věku Vám (kromě jiného) ukáže techniky relaxace a to i takové, díky kterým se během náročného pracovního dne osvěžíte ve dvou až deseti minutách. Trénink Vám také poskytne nástroje pro zmírnění pracovního vypětí a tlaku.

„Mentální trénink“ na VŠAPS proběhne o víkendu 22. a 23. srpna vždy od 10 do 17 hodin. Workshop povede Alena Jáchimová.

Workshop využijí určitě nejen studenti a personalisté či manažeři, ale také všichni ti, kteří mají problémy se soustředěním, případně mají pocit, že nedokáží efektivně využívat svůj čas. Informace se budou hodin také lidem, kteří v životě jedou takříkajíc na “půl plynu” a snadno se nechají rozptýlit vnějšími vlivy.

Podrobnosti v události na facebooku ZDE.

 

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU