Pátek, 19 dubna, 2024
4.3 C
Ústí nad Labem
DomůPartneřiKulturaRoudnice.czKino Sokol tento týden promítá dva filmy

Kino Sokol tento týden promítá dva filmy

Roudnice nad Labem – Roudnické Kino Sokol tento týden promítá v pátek 21. a v neděli 23. srpna. V pátek sem můžete přijít na parádní českou komedii s Aničkou Polívkovou v hlavní roli, zatímco neděle bude tradičně patřit dětem.

V pátek 21. srpna v 19 hodin Kino Sokol uvede film “Ženská na vrcholu.” Jedná se o 109 minut dlouhou romantickou komedii, která Vás určitě nezklame. Láká na hvězdné obsazení i humor. Kromě Aničky Polívkové na plátně uvidíte Bolka Polívku, Martina Dejdara, Janu Preissovou a další.

Trochu svérázná svobodná matka, úspěšná majitelka biokavárny Helena, odjíždí na popud své tety Ely s nadšeným osmiletým synem Mikulášem strávit advent na horách, aby se tak vyhla svému citovému problému. Díky své roztržitosti a hře osudu se ocitá ve vysokohorské chatě Samota. Tam potkává dva muže, ač o žádné seznamování opravdu nestojí… Trailer najdete ZDE.

Na neděli 23. srpna je pro děti připraven německý animovaný film “V oblacích.” Snímek je o malém rackovi, který se jen tak náhodou dozvěděl, že ve skutečnosti není racek, ale rorýs. Objeví i jiné rorýse (konečně pochopí, proč se mu posmívali, že na mořského racka je nezvykle malý…) a vydává se na jedno velké dobrodružství. Trailer najdete ZDE. Projekce začíná v 16 hodin.

Kino Sokol je i na faceboooku. Sledovat ho můžete ZDE.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU