Středa, 24 dubna, 2024
4 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaDětiČítárna v parku Václava Havla začne pohádkami a celodenním programem pro děti

Čítárna v parku Václava Havla začne pohádkami a celodenním programem pro děti

Litoměřice – Víte, že park Václava Havla v Litoměřicích bude od úterka 25. srpna plný sedacích vaků a houpacích sítí? Knihovna Karla Hynka Máchy z něj opět udělá čítárnu pod širým nebem. Litoměřice se tak opět připojí k projektu “Města čtou.”

Až do neděle 30. srpna na Vás každý den čeká zajímavý kulturní program.

Jako první si na své přijdou děti a ti nejmenší návštěvníci knihovny. Čeká na ně “Dopoledne s říkankou” (od 9 hodin) a pak představení Divadla na klice (od 10 hodin).

Divadlo na Klice dětem představí svoji nejnovější pohádku nazvanou “Co se nese v lese.” Jedná se o veselý příběh o koze a jelenovi, který je plný písniček. Do představení se děti přímo na místě aktivně zapojí, takže s nimi určitě do parku přijďte.

Odpoledne na děti čeká autorské odpoledne s Ester Starou – spisovatelkou dětských knížek. Maminka tří dětí a zároveň logopedka napsala například knížku “Každý bulí nad cibulí,” “Koho sežere vlk” nebo “Když roboti brebentí.” Setkat se s ní můžete od 16 hodin.

Čítárna v parku Václava Havla bude přístupná denně od 10 do 18 hodin. Můžete sem jen tak přijít, ve stánku knihovny si vzít něco ke čtení a v klidu relaxovat.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU