Pátek, 29 března, 2024
4.9 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoNa koupaliště za jediný den přišlo skoro dva tisíce lidí

Na koupaliště za jediný den přišlo skoro dva tisíce lidí

Litoměřice – Litoměřické koupaliště má za sebou nejlepší den letošní sezóny. V pátek 21. srpna ho navštívilo 1950 lidí.  To je letos zatím nejvíce. I v tropických dnech se ale na koupaliště přichází osvěžit o třicet procent méně návštěvníků než je obvyklé.

Vedoucí koupaliště Ladislav Beneš uvedl, že návštěvnost se zatím pohybuje na průměrných číslech. Zatímco o víkendu koupaliště vyhledávají spíše dospělí, přes týden chodí plavat děti a senioři. Pravidelně koupaliště navštěvuje litoměřický Klokánek a minulý týden tady odpočívali také malí fotbalisté z FK Litoměřicko v rámci fotbalového kempu.

Ladislav Beneš připomíná, že provoz koupaliště se řídí všemi aktuálními nařízeními vlády a návštěvníci mají k dispozici také dezinfekci.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU