Pátek, 19 dubna, 2024
3.6 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoJděte si s dětmi zaběhat na Mostnou horu, podpoříte dobrou věc!

Jděte si s dětmi zaběhat na Mostnou horu, podpoříte dobrou věc!

Litoměřice – Víte, že na Mostné hoře v Litoměřicích se tuto neděli 6. září koná „Běh pro náhradní rodiny?“ Třetí ročník stále populárnější akce začíná v 10 hodin dopoledne.

Svou podporu dětem v náhradní rodinné péči můžete vyjádřit i Vy! Stačí dorazit, vybrat si některou z připravených tras, a běžet nebo jít. Příroda v okolí Mostné hory je nádherná, stojí to za to! Můžete si také koupit tričko s logem akce nebo dřevěné srdíčko.

Připravené jsou trasy pro děti a pro maminky s kočárky, pro pěší i pro běžce, kteří to berou vážně – k mání je trať 4,5 a 7 kilometrů.  Sedmikilometrová trať je plná překvapení –  každé dva kilometry běžce čeká úkol v podobě lehkého cviku. Trasa je značena fáborky.

Na místě bude zajištěné i občerstvení – voda, hroznový cukr a ovoce, případně teplý čaj.

Výtěžek z akce bude použitý na vzdělávací pobyt osvojitelských rodin s dětmi. Běh na podporu Centra pro náhradní rodinnou péči pořádá iniciativa „Rozběháme Česko – Rozběháme Litoměřice.“

Loni akce vynesla 28.310,- Kč. Pomozte tento výtěžek překonat!

Podrobnosti k závodu najdete ZDE.

Událost na facebooku je TADY.

VIDEOREPORTÁŽ z loňského ročníku je ZDE.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU