Čtvrtek, 18 dubna, 2024
7.1 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyRedakční zprávyNa Městském úřadu v Lovosicích se objevil koronavirus, odbor dopravy je uzavřen

Na Městském úřadu v Lovosicích se objevil koronavirus, odbor dopravy je uzavřen

Lovosice – Městský úřad Lovosice od dnešního dne (11. září) zavádí bezpečnostní opatření proti koronaviru. Důvodem je nejen neustále stoupající počet nemocných, ale také skutečnost, že se na úřadu potvrdila nákaza. Až do odvolání je kvůli tomu uzavřen odbor dopravy – přepážky registru řidičů a registru vozidel.

Potřebujete-li na městský úřad, je potřeba se předem objednat přes rezervační systém této instituce, který najdete ZDE.

Do budovy městského úřadu je nově umožněn vstup pouze bočním vchodem z ulice Osvoboditelů. Vyzvedne si Vás tam úředník, ke kterému jste se objednali. U vstupu Vám bude změřena tělesná teplota. Bude-li vyšší než 37,5 °C, nemůžete vstoupit do areálu.

Na městském úřadu je samozřejmě povinná rouška nebo jiná ochrana dýchacích cest. Pokud je to možné, upřednostněte e-mailovou nebo telefonickou komunikaci.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU