Pátek, 19 dubna, 2024
4 C
Ústí nad Labem
DomůPozvánkyŠTĚTÍ: Přijďte na akce v rámci Evropského týdne mobility

ŠTĚTÍ: Přijďte na akce v rámci Evropského týdne mobility

Zdravé město Štětí a Místní agenda 21 si Vás dovolují srdečně pozvat  na kampaň Evropský týden mobility ( 16. 9. – 22. 9. 2020).

Zdravé město Štětí a MA21 se tradičně zapojuje od 16. 9. do 22. 9. 2020 do Evropského týdne mobility, letošní motto zní: „TVŮJ STYL, TVOJE VOLBA”. 

Klub Českých Turistů TK Štětí připravuje dva zajímavé výlety. Ve středu 16. 9. nenáročná 10 km vycházka Libochovany – Kamýk – Velké Žernoseky a ve středu 23. 9. mírně náročná 8 km vycházka na Kokořín.

Pro příznivce pěší turistiky si připravil v sobotu 19. 9. Otevřený klub mládeže Štětí výlet na Mordloch a Skauti Štětí v sobotu 26. 9. „Pochod podzimním Štětím“. Tam se účastníci mohou těšit na možnost opékání vuřtů a doprovodné hry pro děti.

V úterý 22. 9. v rámci „Mezinárodního dne bez aut“ dojde od 8:00 do 16:00 hodin k uzavření ulice Čs. armády přiléhající k Novému náměstí. 

V tento den bude připraven, ve spolupráci se zájmovými organizacemi a sportovními oddíly

„Veletrh volnočasových aktivit“ probíhající od 12:00 do 16:00 hodin na Pěší zóněNovém a Husově náměstí. Cílem veletrhu je seznámit občany s nabídkou aktivit pro smysluplné využití volného času ve Štětí. Akce je určena pro širokou veřejnost, předně pak pro děti a mládež. Ti mají jedinečnou možnost nahlédnout do činnosti jednotlivých organizací, spolků, klubů či zájmových kroužku a v případě zájmu se ihned na místě do nich přihlásit. Těšit se můžete na Tuláky, Skauty, Fire Rescue, Český červený kříž, Hasiče a Zdravotní tým hasičů Štětí, Klub českých turistů, DDM, Oddíl kanoistiky SK Štětí, Skateboard Štětí, OKM, Klub plastikových modelářů, Naděje, Retro Štětí, Technický klub aj.

Doprovodný program zajistí Jan Jílek – JF MINIRAMP SHOW – freestylová show, workshopy, soutěže.

Pro žáky základních škol připravuje v dopoledních hodinách Nadace dřevo pro život a Mondi Štětí a.s. ve Stračenském lese akci „ Do lesa s lesníkem“.

S pozdravem a přáním hezkého dne

Jana Lebdušková, koordinátorka Projektu Zdravé město a MA21, tel.: 416 859 312, email: jana.lebduskova@steti.cz

Další informace naleznete ZDE.

Zuzana Ransdorfová
Zuzana Ransdorfová
Reportérka a kameramanka KTV Štětí. Střih reportáží ze Štětska.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU