Čtvrtek, 18 dubna, 2024
7.1 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obce1. ÚsteckoFestival v Ústí spojí pohyb a umění a pod širým nebem zabaví...

Festival v Ústí spojí pohyb a umění a pod širým nebem zabaví děti i dospělé

Ústí nad Labem – Studenti pedagogické fakulty Univerzity Jana Evangelisty Purkyně dali hlavy dohromady a po roce opět pořádají Integra Jam – umělecko integrační festival pro všechny generace. Proběhne už tuto středu – 16. září v Městských sadech v Ústí nad Labem. Dvanáctý ročník oblíbené akce nabídne tradičně program všem věkovým kategoriím – nudit se nikdo nebude.

Festival bude probíhat od 9.30 do 16 hodin. Program odstartuje v 10 hodin pohádkou divadla Krabice Teplice. V 11 hodin následuje koncert kapely YOU LIE a těšit se můžete také na Rendu s piánem. V 15 hodin začne vystoupení romského tanečního souboru Šukar Čhaja.

Od začátku až do konce festivalu můžete podle chuti tvořit nebo sportovat – čekají na Vás výtvarné a tvůrčí dílny i lanové dráhy.

Vyzkoušíte si třeba vyrábění obřích bublin nebo kreativní sgrafito.

Přijďte si užít krásný den v krásném prostředí. Akce je vhodná pro děti, pro dospělé, pro seniory i pro lidi s hendikepem. Můžete jen přihlížet nebo se aktivně zapojit – je to jen na Vás.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU