Čtvrtek, 25 dubna, 2024
2.3 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaZažijte vinobraní jinak – v Litoměřicích už tuto sobotu

Zažijte vinobraní jinak – v Litoměřicích už tuto sobotu

Litoměřice – Vinobraní tak jak ho známe, se letos v Litoměřicích neuskuteční, ale to neznamená, že musíte sami sebe připravit o skvělou zábavu a o dobré víno. V Litoměřicích se tuto sobotu 19. září uskuteční celá řada akcí, které vinobraní bez problémů nahradí.

Na většině z nich bude víno a burčák hrát prim. Zabaví se příznivci dobré muziky, obdivovatelé řemesel i lidé, kteří se zajímají o zdravý životní styl a seberozvoj.

Na Tržnici Felixe Holzmanna se v sobotu uskuteční Jarmark babího léta. Oslava místních šikovných lidí a jejich výrobků začne v 10 hodin dopoledne. Dobré víno přiveze Michal Závada a Jindřich Müller z Malíče, chybět nebude ani roudnické zámecké vinařství. Nakoupit si můžete třeba keramické dekorace, zdravé mlsání, sklářské výrobky, čerstvě praženou kávu, ručně dělané šperky a mnoho dalšího. K mání budou místní domácí speciality a zabavit se můžete v některém z připravených workshopů. Vyzkoušejte si třeba malování keramiky, paličkování nebo malování šitých dekorací…. Odpoledne bude hrát živá hudba.

UDÁLOST NA FACEBOOKU najdete ZDE.

V rámci jarmarku proběhne také SWAP oblečení – více informací najdete ZDE.

V parku Václava Havla u Hvězdárny můžete cvičit jógu. Akce je určena pro ženy, protože cvičit se bude jemná ženská jóga pod vedením Jiřky Mikulecké. Dámy tak mohou harmonizovat svůj organismus a pročistit své emoce. Od 18 hodin akce pokračuje ve Studiu na Pahorku.

Pro pány, kteří by si rádi jógu také zacvičili, bude připraven odpolední  program v Jiráskových sadech. Věnovat se Vám bude cvičitel taoistických metod Zdeněk Kálecký.

Podrobnosti o jógovém programu najdete ZDE

Litoměřické Kulturní a konfereční centrum pořádá WOHNOUTOBRANÍ. V atriu Domu kultury budou od 14 hodin stánky s dobrotami a burčákem. Čeká na Vás cestovatelská přednáška Matěje Homoly z cest po Indii, bubenický workshop a hlavně koncert kapely Wohnout pod širým nebem Podrobnosti v události ZDE.

Na skvělou zábavu, muziku i drinky láká také Shaker Bar, který bude mít v sobotu od 22 hodin do půlnoci otevřeno! Čeká na Vás DJ Tony a hity z kazeťáků a CD, na které se pařilo v 80. a v 90. letech, i později. Vstupné je zdarma. Určitě doražte! Dát si můžete třeba drink CUBA LIBRE nebo mojito, hlad zažene poctivý domácí burger. Podrobnosti v události ZDE.

Zapojí se i habañero music bar, který Vám od 20 hodin naservíruje pořádnou nálož elektronické hudby. Stačí se podívat TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU