Pátek, 26 dubna, 2024
12.6 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaDětiLingua Universal školní rok zahájila pod širým nebem a s úsměvem na...

Lingua Universal školní rok zahájila pod širým nebem a s úsměvem na tváři

Litoměřice – 1. září letos proběhlo na ZŠ Lingua Universal trochu netradičně. Na školním dvoře Zelená oáza přes prázdniny vyrostla prostorná venkovní učebna, která se využila právě k zahájení nového školního roku.

Po úvodním projevu p. ředitelky B. Ježkové  byli nejprve přivítáni nejmladší školáci.

Jich se tentokrát ujali nejstarší žáci.  Každý deváťák odvedl prvňáčka do jeho třídy samozřejmě v doprovodu p. uč. třídní.  A přišly na řadu děti z Puštíků a Sovičky, které si též odvedly jejich paní učitelky.

Některé učebny a další prostory školy čekaly na žáky s novým vybavením, pestrou výzdobou a s novými pomůckami. A to nebylo z novinek všechno.

Mezi děti l. stupně zavítala Balonková Evička se svým show plným originálních tvarovacích balónků. Z představení, do kterého měli žáci možnost se zapojit, si odnesli malý dárek v podobě zvířátek a postaviček vytvarovaných z barevných balónků.

Tak jako se bezstarostně vznášejí a poskakují balónky,  tak vedení školy i ostatní učitelé přejí do šk. roku 2020/ 2021 všem dětem, aby byly bezstarostné, šťastné a stále s úsměvem.

Autor: Irena Tvrzníková

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU