Čtvrtek, 28 března, 2024
10 C
Ústí nad Labem
DomůKulturaDětiDům dětí a mládeže je do 1. listopadu uzavřen, říjnové venkovní akce...

Dům dětí a mládeže je do 1. listopadu uzavřen, říjnové venkovní akce budou

Litoměřice – Dům dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích je vzhledem k aktuálním vládním nařízením až do 1. listopadu uzavřen a nerealizuje žádné volnočasové kroužky. Říjnová “Drakiáda” a “Den zvířat” ale v omezeném režimu proběhnou.

Hlavní budova DDM Rozmarýn na Plešivecké ulici bude pro veřejnost otevřena od pondělí do čtvrtka od 8 do 17 hodin. Rodiče tak mohou i nadále své ratolesti přihlašovat do volnočasových aktivit a o všem se informovat.

Dopravní hřiště bude pro veřejnost až do konce října otevřené. Nesmí na něm ovšem být více než dvacet osob současně. Dopravní hřiště je otevřené ve všední dny od 15 do 18 hodin, o víkendech je otevřeno 10 – 12 a 13 – 18 hodin.

Pokud vláda neprodlouží nebo nezmění opatření, bude DDM opět v provozu 2. listopadu. Vynechané hodiny kroužků dětem lektoři nahradí.

Pro aktuální informace sledujte web DDM Rozmarýn – ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU