Čtvrtek, 25 dubna, 2024
2.3 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoMládež, která se shromažďovala v parku Václava Havla, dostala pokutu

Mládež, která se shromažďovala v parku Václava Havla, dostala pokutu

Litoměřice – Litoměřičtí strážníci udělili před dvěma dny pokutu mládeži, která se opakovaně shromažďovala v parku Václava Havla.

Na nutnost dodržovat vládní nařízení, městská policie dotčené osoby několikrát upozorňovala. Protože domluva nepomohla, přistoupili strážníci k důraznějšímu řešení přestupku a mládež dostala na místě blokovou pokutu.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

5 KOMENTÁŘE

  1. Chápu, že puberta = vzdor, ale pokud MP je opakovaně vyzve, tak je zcela na místě pokuta. To, že se sdružují ve větších skupinách a vědomě nenosí rousky z pouhé frajeřiny o nich hodně vypovídá. Já držím děti doma a připadám si jako blbec, když vidím jak na to ostatní rodiče kašlou. Za mně: Čím vyšší trest, tím lépe!

  2. Asi jsem úplně nepochopil úkol sdělení. Slečna nás bude průběžně informovat o každé pokutě,udělené MP? Nebo chce vyzvednout hrdinství MP, že si dovolila osolit nezletilé spratky? Lavičky v Kosmonautů ( u hřiště i u cesty do krámu)jsou denně obsazené skupinkami nepracujících spoluobčanů,pod lavičkami hromádky bordelu od konzumovaných nápojů a jídla. To samé v průchudu obchodu a za ním.Mě by spíše potěšilo,kdyby MP konečně začala pokutovat majitele nadupaných čoklů bez náhubku,nez uloví a znetvoří nějaké dítě.

    • To skoro vypadá, jako by vám ona slečna stoupla na kuří oko… Nebyl náhodou některý z pokutovaných Váš potomek?

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU