Sobota, 20 dubna, 2024
3.1 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoRegionálnítelevize.cz nabízí minipivovarům reklamní prostor zdarma

Regionálnítelevize.cz nabízí minipivovarům reklamní prostor zdarma

PRAHA – Celoplošný televizní program regionálnítelevize.cz, který se již téměř devět let věnuje pozitivním informacím z moravských, slezských a českých regionů, se rozhodl pomoci domácím minipivovarům. Nabízí jim reklamní prostor zcela zdarma. 

“Situace je pro všechny ekonomické subjekty velmi složitá, minipivovary jsou však na tom s ohledem na omezené možnosti prodeje ještě o něco hůře. A právě to je důvodem, proč jsme se rozhodli pomoci. Navíc minipivovary neodmyslitelně patří k naší regionální gastronomii a tím i kultuře,” uvedla ředitelka společnosti Regionální televize CZ, která program provozuje, Eva Stejskalová.

Regionálnítelevize.cz oslovila minipivovary skrze Českomoravský svaz minipivovarů. Zájemci o reklamní kampaň zdarma mohou televizi kontaktovat na mailu pivovary@regionalnitelevize.cz.

Regionalnitelevize.cz se jako jediný celostátní tematický program od svého počátku věnuje  pozitivnímu regionálnímu zpravodajství a zajímavostem z moravských, českých a slezských regionů a zpravodajsky pokrývá všechny kraje České republiky. Vysílá od roku 2012.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU