Pátek, 19 dubna, 2024
4 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obce1. ÚsteckoÚstecká ZOO má transparentní účet, pomozte jí zmírnit dopady koronakrize

Ústecká ZOO má transparentní účet, pomozte jí zmírnit dopady koronakrize

Ústí nad Labem – Ústecká zoologická zahrada zůstává i nadále pro veřejnost uzavřena. Vládní nařízení hovoří jasně. Návštěvníci se sem nepodívají minimálně do 20. listopadu.

Pro zoologickou zahradu to znamená citelné finanční ztráty. Návštěvníci nejsou, ale o zvířata se stará stále. Obrátila se proto směrem k široké veřejnosti s prosbou o příspěvek. Pomoci ZOO můžete posláním peněz na transparentní účet Nadačního fondu Folivora.

Číslo účtu je: 123-0238680237/0100. Výše příspěvku – od 100,- Kč do 6900,- Kč (nad tuto částku je potřeba uzavřít smlouvu).

Pomozte zoologické zahradě v nelehké situaci! Už teď je jasné, že ztráty bude mít obrovské – její tržby se ve srovnání s loňským rokem propadly o dva a půl milionu korun.

Na transakce na transparentním účtu se můžete podívat ZDE.

Nadační fond Folivora byl založen na podporu ústecké ZOO. Je to fond, na který mohou přispět všichni, kteří mají Zoologickou zahradu rádi.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU