Pátek, 19 dubna, 2024
4.7 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyČerná kronikaZPRÁVY POLICIE: Velká rumová loupež a další vloupačky

ZPRÁVY POLICIE: Velká rumová loupež a další vloupačky

LITOMĚŘICKO – Pachatel dopaden na místě činu, vloupání do prodejního stánku a do vozidla. 

Policisté chytili pachatele na místě činu
Lovosickým policistům se podařilo zadržet pachatele. Včera v dopoledních hodinách vyjížděla policejní hlídka ke vloupání do rekreační chaty v obci Vchynice. Při prohlídce objektu nalezli v cihlové zdi vytvořený otvor o velikosti 50×60 a zjistili, že i pachatel se stále v chatě nachází. Krátce na to byl ovšem zadržen a převezen do policejní cely. Jedná se o 35letého muže, který se v minulosti dopustil rovněž majetkové trestné činnosti. V současné době je podezřelý z trestného činu Krádeže a Porušování domovní svobody a případ si převzali litoměřičtí kriminalisté. Vzhledem k tomu, že čin spáchal v době vyhlášeného nouzového stavu, hrozí mu trest odnětí svobody až do výše 8 let.

Vloupání do prodejního stánku
Litoměřičtí policisté pátrají po pachateli, který se v průběhu víkendu v obci Libochovany vloupal do prodejního stánku s občerstvením. Z tohoto stánku následně odcizil čtyři láhve rumu a sladkosti. Vše v hodnotě kolem 3 tisíc korun.

Vloupání do vozidla
Litoměřičtí policisté pátrají po dosud neznámém pachateli, který se v průběhu noci ze soboty na neděli v ulici Družstevní vloupal do osobního vozidla Renault Twingo. Z tohoto vozidla následně odcizil autorádio a drobnou finanční hotovost. Vzhledem k tomu, že byl pravděpodobně svým lupem neuspokojen, tak majiteli ještě propíchnul dvě pneumatiky. Způsobená škoda se pohybuje kolem 3 500 korun.

Litoměřice 3. listopadu 2020
por. Veronika Hyšplerová
mluvčí policie Ústeckého kraje
Zdroj: https://www.policie.cz/

Lukáš Fíla
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU