Čtvrtek, 18 dubna, 2024
6 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyTiskové zprávyPro balíček už nemusíte na poštu! Balíkoven přibylo i na Litoměřicku

Pro balíček už nemusíte na poštu! Balíkoven přibylo i na Litoměřicku

Litoměřicko – Česká pošta se připravuje na vánoční frmol a od 1. listopadu rozšířila síť tzv. “Balíkoven.” Tedy míst, na které si můžete nechat doručit svůj balík – a to i mimo klasickou pobočku pošty. Balíkoven je v Česku už okolo dvou tisíc. Nová je k dispozici například v Keblicích.

Rozšířit síť Balíkoven České poště umožnila spolupráce se společností Sazka.

„Sazka opět rozšiřuje svou nabídku neloterních služeb, kterou oceňují nejen naši zákazníci, ale také provozovatelé loterních terminálů. Neloterní služby, jako je například dobíjení mobilních telefonů, platby složenek a faktur nebo vyzvedávání zásilek jsou klíčové pro obslužnost zejména menších měst a obcí. Nová spolupráce s Českou poštou je jejich přirozeným a žádaným rozšířením,“ uvádí Jan Schmiedhammer, ředitel neloterních služeb Sazky.

„Spolupráce se Sazkou a rozšíření sítě přináší České poště dvě zásadní výhody. Budeme našim klientům ještě blíže, než tomu bylo dosud, a zvýšený zájem o balíkové služby České pošty rozprostřeme do širší sítě poboček. Dnes, kdy se zavírají obchody a nikdo neví, co bude, je přeprava a jistota doručení balíků zejména z internetových obchodů zásadní potřebou pro občany naší země. Česká pošta garantuje její kvalitní zajištění a potřeby zákazníků v České republice je připravena stoprocentně pokrýt,“ říká ředitelka Balíkovny Jana Sedláková.

Seznam všech Balíkoven je k dispozici na webu www.Balikovna.cz. Zároveň mají zákazníci možnost si při nákupu na e-shopech zvolit jako výdejní místo právě jednu z Balíkoven. Letošní Vánoce budou z pohledu přepravy balíků rekordní i kvůli covidové situaci. Česká pošta zvládla na jedničku krizové období již na jaře, je na tuto situaci připravena i v předvánočním provozu.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU