Čtvrtek, 28 března, 2024
7.2 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyRedakční zprávyHelena Bušková obdržela cenu náměstka Ústeckého kraje za významný přínos ve školství

Helena Bušková obdržela cenu náměstka Ústeckého kraje za významný přínos ve školství

Lovosice – Náměstek hejtmana pro školství Ústeckého kraje Petr Šmíd předal Heleně Buškové ocenění za mimořádnou, kvalitní a obětavou činnost  ve školství.

Paní učitelka Mgr. Helena Bušková i přes svůj vysoký věk je stále velmi aktivní učitelkou na 1. stupni ZŠ a skvělou kolegyní celého učitelského sboru ZŠ Antonína Baráka Lovosice.

Ve školství působí přes 50 let. V současnosti již několik let působí na ZŠ Antonína Baráka Lovosice jako učitelka.

Letos je třídní učitelkou 5.A, vede žáky v předmětu speciálně pedagogické péče a v dramatickém kroužku nacvičuje s dětmi různé divadelní hry.

Paní Helena Bušková celý svůj život zasvětila školství i vzdělávacím aktivitám s dětmi. Její hodiny ocenila nejen ČŠI, ale i jsou inspirací všem kolegům. Ve své práci je důsledná, po svých žácích požaduje splnění všech povinností, vše vykonává s láskou a obdivuhodným elánem.

Ve volných chvílích vymýšlí pro děti různé didaktické pomůcky. Plánuje výlety, akce, projektové dny a ozdravné pobyty, které jsou doslova nabité aktivitami.

I během distanční výuky paní učitelka Bušková pravidelně vysílala s dětmi online, dokázala si rychle osvojit   nové dovednosti digitální technologie a vedení hodin online přes MS Teams.

Zkrátka je to paní učitelka, která si tak významné ocenění určitě zaslouží.

Autor: Daniela Deusová, ředitelka ZŠ Antonína Baráka, Lovosice

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU