Úterý, 14 května, 2024
14.7 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyV Litoměřicích je nové psychoterapeutické a poradenské pracoviště, ve kterém Vám pomohou...

V Litoměřicích je nové psychoterapeutické a poradenské pracoviště, ve kterém Vám pomohou cítit se lépe

Litoměřice – Máte osobní nebo rodinné problémy? Potřebujete si promluvit a poradit se s někým nezaujatým? Cítíte, že ve Vašem životě je čas na změnu, ale zatím jste k ní nesebrali odvahu? Obraťte se na nově otevřenou Psychoterapeutickou praxi v Litoměřicích. Funguje od loňského podzimu a přijme Vás bez dlouhého čekání – stále mají volné kapacity.

Ve vile ve Fügnerově ulici čp. 1 na Vás čekají hned tři odbornice, se kterými se můžete probrat všechny své problémy a trápení. Konzultace mohou být osobní i na dálku – on-line formou. Probrat můžete závislosti, poruchy příjmu potravy, manželskou krizi, zármutek, se kterým si nevíte rady, a mnoho dalšího.

„Na spoustu problémů umíme v životě reagovat, umíme je řešit, vždycky to nějak zvládneme. Ale pak se může stát něco, co už nezvládneme. Buď je toho hodně najednou, nebo se nějaká situace opakuje pořád dokola, i když máme pocit, že už to máme vyřešené a nás to najednou znejistí a taky třeba naštve. Někdy najednou není okolo nikdo, komu se můžeme vypovídat, nebo nás už kamarádi nechtějí poslouchat. Někdy se taky za svoje pocity a prožívání můžeme stydět, a tak to taky radši nikomu nepovíme. A právě tehdy je ideální čas zajít za psychoterapeutem,“ vysvětluje Helena Kotová.

K návštěvě odborníka Vás může přimět také chuť pracovat na sobě, na svém sebevědomí, na osobním rozvoji.  Pomoci Vám může třeba právě Helena Kotová. Má za sebou dvacet let praxe v poradenských službách (včetně mediací) a v minulosti pomáhala také obětem trestných činů. Všechny kontakty na ni najdete na www.kotova.cz. Telefon: 608 742 309

Kamila Klupáková pracuje v Poradně pro rodiny Klíč v Roudnici nad Labem. V rámci své soukromé praxe v Litoměřicích poskytuje terapii nejen jednotlivcům, ale také rodinám. Plně přitom respektuje jejich soukromí a diskrétnost, protože si uvědomuje, že už samotný první krok – vyhledat pomoc – vyžaduje hodně odvahy. Více podrobností najdete na webu www.poradenska-praxe.cz. Telefon: 603 153 413.

Kateřina Stibalová od 1997 pracuje v Kontaktním centru pro lidi závislé na návykových látkách. Má za sebou celou řadu vzdělávacích kurzů a věnovala se třeba práci s traumatem. Prošla výcvikem v metodě zvládání vzteku. Pracovala i v centru pro poruchy příjmu potravy. Věnuje se dospělým i mládeži. Více informací najdete na facebookové stránce Psychoterapie-Stibalova. Telefon 777 854 252.

Nezapomeňte, že svůj život máte ve svých rukou, a pokud potřebujete poradit a pomoci, není se za co stydět. Naopak, už jen tím děláte první krok k tomu, abyste se cítili lépe.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU