Neděle, 28 dubna, 2024
10.5 C
Ústí nad Labem
DomůZprávyReklamní článkyKde vzít nápady na outfity?

Kde vzít nápady na outfity?

Jestli-že nejste zrovna módní guru nebo jen potřebujete změnu ve vašem šatníku, tak jste tady správně! Na následujících řádcích se podíváme na užitečné rady a tipy na to, kde brát inspiraci na módní outfity. Dále si povíme o trendech pro rok 2022. Určitě si mezi nimi vyberete i vy. Čtěte a inspirujte se!

Kde hledat inspiraci pro naše outfity?

Inspiraci pro naše outfity můžeme hledat na nejrůznějších místech. Dobrou volbou jsou značkové obchody, které každou sezónu chrlí celou řadu trendy kolekcí. Jednotlivé kousky tak k sobě dokonale ladí a reflektují nejnovější módní trendy. Inspiraci můžete najít např. i v kamenných prodejnách CCC, kde je k dispozici široký sortiment obuvi a doplňků pro nejrůznější příležitosti. Dobrým řešením jsou i módní blogy, kde nám zasvěcení blogeři poradí, co je zrovna IN . Módní nadšenci jsou totiž v oděvním průmyslu zběhlí a často tak sledují módní přehlídky známých světových návrhářů, o kterých následně podrobně informují na svém blogu. Zaujmout by vás mohl např. tento blog CCC. Jestli-že vás móda zajímá více do hloubky, určitě není od věci, abychom si sami vyhledali nějaký ten záznam z módního mola. Zjistíte tak, co za modely, ale také barvy, vzory a motivy jsou v letošní sezóně v kurzu a budete to tak mít tzv. z první ruky. Dalším skvělým zdrojem informací o módě jsou sociální sítě, jako je Instagram, Facebook nebo Pinterest. V neposlední řadě můžete nakouknout do časopisů, které se zaobírají módou. Zde pak můžete vidět nejrůznější barevné kombinace a zvážit, zda jste tím správným adeptem pro nošení zvoleného modelu.           

Jaká obuv, oblečení a doplňky budou letos v kurzu?

Abychom náš outfit vyšperkovali do posledního detailu, bude dobré, když se budeme orientovat v nejnovějších trendech pro rok 2022. A jaké to v letošním roce jsou? Pro začátek bude dobré rozdělit si trendy na pomyslné kategorie, jako je obuv, oblečení a doplňky. Nejdříve se podíváme na boty. Letos neuděláte chybu, zaměříte-li se na šněrovací modely obuvi. V kurzu budou mušketýrky, ale i polobotky a mladistvé sneakersy. Co se týče šněrovací obuvi, můžete šněrování na botách libovolně střídat podle nejrůznějších tutoriálů a návodů. Šněrování do kříže můžete vyměnit za nové zábavnější splétání. Zaměříme-li se na oděvy, letos nešlápnete vedle s tzv. crop topy? A o co, že se jedná? Jde o rafinovaná mini trička, která odhalí vaše bříško. Skvěle je pak můžete kombinovat se zmíněnými keckami a legínami, či např. s polobotkami a se sukní s vysokým pasem. Do módy se dále navrací hity z roku 2000. Mezi ně můžeme zařadit i zvonové kalhoty. Letos pofrčí ty se zvýšeným pasem, který vhodně podtrhne vaši ženskou figuru a opticky ji prodlouží. Máte-li drobnější postavu, můžete si dopomoci i vysokými podpatky. Široký výběr obuvi na vyšších i nízkých podpatcích jsou k mání také na e-shopu prodejce CCC. Zde si jistě vybere každá z vás ten pravý model. 

    

Jaké barvy, vzory a motivy budou letos in?

Jestli-že má být váš outfit tzv. na jedničku, bude dobré, když se budete orientovat i v módních barvách. V kurzu budou kontrastní i metalické barvy. Pro romantiky jsou pak k dispozici i přírodní odstíny. Meruňková, pistáciová i oříšková barva tak bude dobrou volbou i pro vás. Zanevřít pak nemusíte ani na černou a bílou klasiku. Černá a bílá jsou totiž barvy univerzální a z módy nevychází. Můžete je tak libovolně kombinovat mezi s sebou a vytvářet celou řadu originálních outfitů. Stylové bílé a černé boty a doplňky seženete např. i u prodejce CCC. Co se týče vzorů a motivů, budete in zejména v těch zvířecích a přírodních.     

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU