Pátek, 29 března, 2024
5.8 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obce1. ÚsteckoAKTUALIZOVÁNO: Soutěž o vstupenky na 21. ÚTULEK FEST má vítěze

AKTUALIZOVÁNO: Soutěž o vstupenky na 21. ÚTULEK FEST má vítěze

AKTUALIZOVÁNO: Soutěž o vstupenky na letošní Útulek Fest je ukončena. Správná odpověď zněla: Schodiště. Ze správných odpovědí jsme vylosovali tyto výherce: Kristýna Hepáková, Martin Tomášek a Kateřina Gaja. Všichni získávají 2 vstupenky na festival. Blahopřejeme!

ÚTULEK ZAŠTĚKÁ U LABE

Benefiční ústecký festival Útulek Fest vloni oslavil 20 let své existence. Za tu dobu se na jeho ročnících vybralo 640 000 Kč, které – proměněny v krmivo a jiné zvířecí dobroty – šly na pomoc útulkům na Ústecku. V posledních letech se jednalo především o ústecký útulek, Psí domov v Řepnici a spolek zabývající se “venkovními” kočkami Felisicat. Stejný cíl, tedy vybrat finance pro zvířata v nouzi, zmedializovat situaci v útulcích a ještě dobře pobavit za zvuků hudby, má i letošní ročník.

Ten proběhne o víkendu 10.–11. června v Cyklokempu Loděnice v Brné, kam se festival stěhuje ze střekovského hradu.

“Na hrad nedáme dopustit, ale pořádali jsme tam už osm ročníků a cítíme, že je načase posunout se dál. Navíc jsme v roce 2020 objevili krásný prostor u řeky, kde se dá sedět v trávě, je tam ideální zázemí (včetně ubytování) a skvělá atmosféra. Ohlasy na srpnový ročník byly velmi nadšené a byla by škoda je nevyslyšet.” – říkají ke změně místa organizátoři.

Mezi největší taháky 21. ročníku určitě patří oblíbená Mucha, barevné Schodiště, punkové Totální nasazení nebo liberečtí Kohout plaší smrt. Jak je na Útulek Festu tradicí, svá želízka má v programu i lokální scéna zastoupena nejveselejším ústeckým hudebním tělesem Točílas nebo mladým objevem, kapelou demowave. Lístky pořídíte v předprodeji za speciální cenu 250 Kč, a to jak online na www.vstupenkyusti.cz nebo fyzicky v čajovně U vysmátý žáby a restauraci Praha. Na místě poté vstupenka na dvoudenní akci vyjde na 390 Kč.

Více o festivalu na: http://utulekfest.litokaps.cz/

- Reklama -

9 KOMENTÁŘE

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU