Úterý, 7 května, 2024
9.9 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obce1. ÚsteckoÚSTÍ NAD LABEM: Ukliďme svět

ÚSTÍ NAD LABEM: Ukliďme svět

Dům dětí a mládeže při příležitosti celosvětové kampaně “Clean up the world” (UKLIĎME SVĚT) a v rámci Evropského týdne mobility pořádá ve čtvrtek 15. září 2022 od 16:00 hodin akci na pomoc přírodě.

Tato akce si klade za cíl nejen úklid odpadky zaneřáděného místa v našem městě, ale především vést mladé lidi i dospělé k poznání a uvědomění si této problematiky, která nás všude kolem obklopuje.

Akce je samozřejmě zdarma, podporuje ji Projekt Zdravé město a místní Agenda 21 a pracovní rukavice a drobné občerstvení včetně pitného režimu jsou zabezpečeny pořadatelem. V případě, že byste se chtěli k nám, k mladým ochráncům přírody, připojit, jste srdečně zváni. V případě skupinky větší jak 10 osob se prosím krátkou zprávou alespoň 2 dny předem nahlaste na e-mail cerny@ddmul.cz nebo na tel. 777 803 983, abychom zajistili dostatek příslušného materiálu a občerstvení.

Více informací a místo srazu naleznete v přiloženém letáčku. Budeme uklízet stezku mezi Větruší (popraviště) a Muzeem civilní obrany.

Zdroj: www.ddmusti.cz

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU