Pátek, 17 května, 2024
16.9 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceMosteckoMOST: Primátor a ředitel městské policie se sešli s organizátorem zábav v Kahanu

MOST: Primátor a ředitel městské policie se sešli s organizátorem zábav v Kahanu

Na základě zvýšených výjezdů městské policie do lokality v okolí kulturního domu Meduza a také na základě podnětů občanů bydlících v okolí obchodního centra Kahan, vyvolal primátor a ředitel městské policie jednání s provozovatelem klubu Beny Music Club a majitelem objektu Meduza.

„V okolí obchodního centra Kahan registrujeme zvýšenou míru přestupkového jednání a této lokalitě věnujeme zvýšenou pozornost. Dochází zde zejména k porušování nočního klidu a obecně narušování veřejného pořádku a občanského soužití. V některých dnech strážníci na místo vyjíždějí několikrát za noc,“ uvedl Jaroslav Hrvol, ředitel Městské policie Most.   

Městská policie v místě posílila preventivní hlídkovou a kontrolní činnost motohlídek i pěších hlídek, a to jak v denních, tak nočních hodinách.  Vzhledem k tomu, že problémy v lokalitě se objevují opakovaně hlavně v souvislosti s romskými zábavami organizovanými v Beny Music Clubu, zorganizoval primátor a ředitel městské policie jednání s provozovatelem Beny klubu a majitelem objektu Meduza.

„Informovali jsme provozovatele o stížnostech občanů a snažili jsme se najít společné řešení. Lidé, kteří žijí v okolí kulturního domu Meduza, viděli částečné řešení v uzavření zadního vchodu, kde se v průběhu zábavy shlukuje velké množství osob. Jsem rád, že mohu oznámit, že na daném řešení nalezly všechny strany shodu. Zároveň jsme se domluvili, že bude ze strany provozovatele zlepšena organizace a bude posílena ochranná služba klubu, která bude spolupracovat s městskou policií. Ředitele městské policie jsem požádal, aby strážníci situaci intenzivně řešili, a jakékoli přestupkové jednání nekompromisně a tvrdě postihovali,“ vysvětlil primátor města Mostu Jan Paparega.    

Městská policie zároveň pracuje ve spolupráci s příslušnými orgány na dalších opatřeních, která by měla situaci v lokalitě v nejbližší době zklidnit.

Zdroj: www.mesto-most.cz, Bc. Klára Vydrová

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU