Pondělí, 29 dubna, 2024
23.8 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obce1. ÚsteckoHledá se Regionální potravina Ústeckého kraje!

Hledá se Regionální potravina Ústeckého kraje!

Ústecký kraj – Až do 19. května se mohou hlásit lokální výrobci z Ústeckého kraje do soutěže Regionální potravina. Značku uděluje nejlepším výrobkům ze všech 13 krajů Ministerstvo zemědělství již od roku 2010.

Cílem je nejenom vyzdvihnout vynikající produkty, ale také podpořit udržitelné zemědělství, ochranu životního prostředí a podnikatelský a ekonomický rozvoj v regionech České republiky.

Je to skvělá příležitost nejen pro zviditelnění práce producentů, ale také napomáhá při budování silné komunity lokálních výrobců. Platforma Regionální potravina přináší možnost prezentovat výrobky a získat uznání za úsilí a tvrdou práci.

Soutěž má zároveň motivovat zákazníky k vyhledávání oceněných produktů na pultech obchodů, na farmářských trzích či přímo u výrobců. Nákupem potravin označených logem Regionální potravina zákazník získává nejen záruku kvality a chuti, ale podpoří také svůj kraj.

Jak se do soutěže zapojit? Pokud jste producent či výrobce potravin s podnikem do 250 zaměstnanců a Váš produkt je vyroben převážně z lokálních surovin, stačí vyplnit žádost o značku a kontaktovat krajského koordinátora, kterým je pro Ústecký kraj Radomíra Plachá z Okresní agrární komory v Mostě (regionalnipotravina@komoramost.cz).

Více informací naleznete na www.regionalnipotravina.cz.

- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU