Čtvrtek, 25 dubna, 2024
2.5 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoLitoměřice jsou v mobilní aplikaci na Kole i Pěšky

Litoměřice jsou v mobilní aplikaci na Kole i Pěšky

Litoměřice – Máte ve svém chytrém telefonu mobilní aplikaci „Na Kole i Pěšky?“ Pokud ano, pak Vás určitě potěší, že v ní nově najdete také Litoměřice. Coby turisticky atraktivní město na řece Labi tam nemohly chybět.

„Aplikaci na Kole i Pěšky využijí nejen turisté a cyklisté, ale také vodáci a in-line bruslaři. Najdete v ní třeba tipy na výlety nebo kulturní a sportovní akce. Ovládání aplikace je velmi jednoduché, a pokud si ji stáhnete, hned tak nezabloudíte. Když to budete potřebovat, aplikace Vám ukáže, kde právě jste, a navede Vás na Vámi určený bod zájmu. Můžete tak poznávat různé památky i atrakce, a protože víme, že Litoměřice mají co nabídnout, nemohli jsme v této aplikaci chybět,“ vysvětlila Martina Vondráková z Odboru marketingu, komunikace a cestovního ruchu Městského úřadu Litoměřice.

Aplikace je ke stažení zdarma a aktuálně ji používá přes půl milionu lidí. Kromě jiného obsahuje také informace o ubytování nebo o restauracích či vinárnách.

Stáhnout si ji můžete ZDE.

Facebooková stránka je TADY.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU