Úterý, 23 dubna, 2024
3.1 C
Ústí nad Labem
DomůPozvánkyV lesoparku Osmička proběhne „Den knihy“

V lesoparku Osmička proběhne „Den knihy“

Lovosice – „Hravé úterky“ jsou v Lovosicích v plném proudu. Další zábavné odpoledne pro děti v lesoparku Osmička proběhne 28. července.

Zatímco minule si děti užily „Den bezpečnosti,“ tentokrát na ně čeká „Den knihy.“ Program připravila městská knihovna a řada dalších partnerů. Akce startuje v 16 hodin.

Vystoupí „Duo Jaking“ – profesionální bublinářka a kouzelník, kteří mají pejska. Uvidíte, co všechno takový pejsek umí. Bude dogdanging i zábavné a poučné pasáže právě s pejskem. Uvidíte pohádku a vyzkoušíte si modelování balónků i dělání bublin.

Chybět nebudou ani soutěže o sladké odměny, tvořivé dílničky a oblíbené atrakce v podobě skákacího hradu a malování na obličej. Vstupné je ZDARMA. Občerstvení na místě zajištěno.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU