Pátek, 29 března, 2024
6.9 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoHospic sv. Štěpána shání zdravotní sestru

Hospic sv. Štěpána shání zdravotní sestru

Litoměřice – Hospic sv. Štěpána v Litoměřicích potřebuje zdravotní sestru! Jedná se o práci na plný úvazek s nástupem co nejdříve – pokud možno ihned.

Hospic požaduje zkušenost s prací u lůžka na pozici zdravotní sestry, zájem o paliativní péči, vlídné jednání, otevřenost novým postupům, schopnost pracovat v týmu a dobré komunikační schopnosti. Výhodou absolvování stáže v hospici.

Hospic nabízí 5 týdnů dovolené a zaměstnanecké obědy, nadstandardní vztahy na pracovišti  a stabilní práci v zavedené organizaci. Mzda se odvíjí od dosaženého vzdělání a počtu odpracovaných hodin.

Náplň práce: běžná ošetřovatelská péče, vedení dokumentace, péče o stomie, rány, katétry, aplikace léčivých přípravků i s obsahem návykových látek. Doprovázení umírajících, podpora blízkých osob nemocného. Směnný provoz – 12- ti hodinové směny.

Máte-li o práci zájem, životopis a motivační dopis posílejte na e-mail vrchni@hospiclitomerice.cz.

Bližší informace poskytne vrchní sestra Martina Vojtíšková na telefonním čísle 737 265 818.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU