Pátek, 29 března, 2024
4.9 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoHradní restaurace pořádá večerní grilování

Hradní restaurace pořádá večerní grilování

Litoměřice – Víte, že litoměřická Hradní restaurace je od 3. srpna opět v provozu? Určitě se tam zajděte podívat. Nebo přijďte na „Venkovní grilování,“ které se koná už tento pátek 7. srpna od 18 hodin. Podávat se budou samé dobroty. S sebou vezměte dobrou náladu a nejlepší přátele.

Servírovat se bude například šťavnatý hovězí burger, kuřecí steak s grilovanou zeleninou, grilovaný hermelín obalený ve slanině s bylinkovou bagetkou nebo poctivá klobása s čerstvým chlebem. K pití si můžete dát víno, pivo nebo domácí limonádu.

Podrobnosti v události ZDE.

Hradní restauraci má na starosti nový provozovatel, který se rozhodl pro návrat k poctivé české kuchyni. Sází hlavně na lokální suroviny, čerstvost a víno od místních vinařů. Restaurace nabízí také denní menu, které Vám může přivézt až domů nebo do práce.

Hradní restaurace – facebooková stránka ZDE.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU