Pátek, 29 března, 2024
14 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLitoměřickoV Dílně ručního papíru budou vyrábět klobouky

V Dílně ručního papíru budou vyrábět klobouky

Litoměřice – Tvůrčí pondělky v Dílně ručního papíru v Litoměřicích jsou přesně v polovině. Ten v pořadí už třetí proběhne 10. srpna. Tentokrát si z papíru pod vedením Ireny Štyrandové můžete vyrobit oděvní doplňky – především klobouky.

Tvůrčí pondělek začíná v 10 hodin dopoledne, sraz účastníků je v 9:45 přímo v Dílně. Přijít může kdokoliv – senioři, rodiče s dětmi i školáci. S sebou dobrou náladu – vše ostatní bude na místě připravené. V první části zhruba dvouhodinového tvoření budete vyrábět ruční papír z recyklovatelných surovin, ta druhá je zaměřena na konkrétní výtvarný úkol.

Na Tvůrčí pondělek je nutné přihlásit se předem. Udělat to můžete na telefonním čísle 724 092 279 nebo na e-mailu irena.styrandova@seznam.cz

Více informací najdete ZDE.

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU