Sobota, 4 května, 2024
17.3 C
Ústí nad Labem
DomůMěsta/obceLovosiceJarní putování okolím Lovoše má před sebou 43. ročník

Jarní putování okolím Lovoše má před sebou 43. ročník

Lovosice – Klub českých turistů Lovosice pořádá tuto sobotu 27. dubna 43. ročník turistického pochodu s názvem „Jarní putování okolím Lovoše.“ Jste srdečně zváni! Připravené jsou jak nenáročné trasy pro rodiny s dětmi, tak i trasy pro protřelé a zkušené turisty! Cíl je tradičně na vrcholu Lovoše, kde na Vás čeká pamětní list a malé občerstvení.

Startovné: 50 Kč dospělí, 20,- Kč děti (a psi). Startovné zahrnuje i dopravu.

Do výchozího místa Vás v čase od 7.30 do 10 hodin odveze autobus, který odjíždí kyvadlově od restaurace Sauna v lovosické Přívozní ulici. Zde se také budete na akci registrovat – je to možné už od 7 hodin.

 Trasy jsou vedeny v naprosté většině po značených turistických cestách v chráněné krajinné oblasti České středohoří. Do cíle – tedy na Lovoš – je nutné dorazit do 20 hodin. Nejnavštěvovanější trasou je každý rok ta přes Milešovku, která má 18 km.

Podrobnosti o trasách se dozvíte na https://www.kct.lovosice.net/

Úvodní foto: Miloš Vodička

Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -

NEJSLEDOVANĚJŠÍ V TÝDNU